Menu

Exhibitions

Kaalstaart 2016

Met dit werk gecreëerd bij FabLab Amersfoort onderzocht ik het enerzijds dynamische en anderzijds statische beeld van muzikale composities en dansante choreografieën.

Tramgalerij Spui 2012

Ontwerp van een A1 affiche bestaande uit 150 monden van kinderen/jong volwassenen die de doelgroep vormden van de fictieve politieke partij. De slogan van de partij was ‘ik heb ook een stem’.

KABK Galerie 2011

Divers werk van deelnemers die aan mijn twaalf weekse cursus hadden deelgenomen. Het werk bestond uit foto’s, tekeningen en ruimtelijke sculpturen. De expositie werd vooraf gegaan door een laatste sessie van de workshop.

Filmhuis Den Haag 2010

Een geïmproviseerde expositie van een half uur. Het werk bestond uit foto’s met lichttekeningen gecreëerd in een donkere studio. De middelen waarmee ik te werk ging waren een digitale camera met een lange sluitertijd en een zaklamp.

Print

Gert van Reenen Expositie catalogus

Urban Myth Theateraffiche en flyer

Breekgoed Theateraffice en Ansichtkaart

Sanne Verkaaik Theateraffice

Danserupties Theateraffiche en flyer

Masterclasse 2010

Chaz Maviyane-Davies Tolerance KABK

Van Chaz Maviyane-Davies heb ik een week intensief les gehad. De week had het thema Tolerance. Ik onderzocht hierin wat voor mij persoonlijk het onderwerp in een beeld kon vatten. Toen ik dat beeld had geschetst moest ik op een zo authentieke wijze een grafische techniek gebruiken die tot een sprekend eindresultaat leidde, een A0 poster.

Foto & Video

Jennifer Tee
Video registratie/montage workshop
Marnix van de Pol
Theaterregistratie en video montage
Tina Hyoshin Kim
Concertregistratie en dvd montage
Festival Why Not
Trailer filmen en Editten

Ruimtelijk

Koorenhuis Foyer ontwerp kinderfestival

Voor het project Kinderfestival Nu Wij stond het kind stond centraal. Tijdens het festival en ontvingen zij de bezoekers verkleed als een personage, in een speciale ontvangstruimte. De sfeer, ruimtevaart en vreemde wezens, ging door in de rest van het gebouw.
Type-Lab
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!